Aktiviteter

Aktiviteter i Familiens Hus

Familiens Hus tilbyder:

Tirsdags-café: for alle forældre under 30 år med børn, som har lyst til at møde andre forældre. I Tirsdags-cafeen kan man få boller og frugt, the og kaffe og der er mulighed for at møde sundhedsplejerske, pædagog, job- og uddannelsesvejleder og socialrådgivere til en åben og anonym rådgivning. Man behøver ikke bestille en tid - man dukker bare op med spørgsmål om fx barnets kost, jobansøgning, og forældremyndighed.
Vi tilbyder også NADA* af faguddannet personale.

I Tirsdags-cafeen tilbyder vi også fælles aftensmad. Ønsker man at spise med, tilmelder man sig via begivenheden på facebook.

Tirsdags-café finder sted hver tirsdag og er gratis at deltage.

Tidspunkter i Tirsdags-cafeen:

Tirsdags-café kl. 14.00-16.45

Åben rådgivning kl. 14.00-16.45

NADA kl. 14.00-15.00

Aftensmad kl. 16.45

Huset lukker kl. 18.30

NADA*: behandling som kan skabe indre ro og balance. NADA udføres med små nåle i ørerne i rolige omgivelser. Behandlingen tager ca. 45 min. NADA kan også udføres med små kugler, som fastgøres til øret med plaster. Kuglerne skal blive siddende til de falder af.

Familiens Hus tilbyder også:

Familiens Hus tilbyder også forløb af forskellig varighed. Fælles for forløbene er at man mødes om et emne, som relaterer sig til enten barn eller forældre, og at man mødes i et fælleeskab med andre.

Faste forløb:

Familiegruppe: er for dem der ønsker et længere forløb med fokus på graviditet, fødsel samt barnets og morens trivsel og udvikling i tiden efter fødslen. I Familiegruppen mødes man med de samme mennesker hver gang.

Gravidcafé: I Gravid-cafeen mødes man til udvidet fødselsforberedelse ved enten jordemoder eller sundhedsplejerske. I Gravid-cafeen kan der forekomme ind- og udskiftning i gruppen i takt med fødsler.

Mødrecafé: er for nybagte forældre, som både vil have mere viden om barnets udvikling og trivsel samt have fokus på tiden efter barsel. I takt med at børnene bliver større, vil der løbende komme ind- og udskiftning i gruppen.

Hverdagscafé: er for dem, der har afsluttet barsel og er i gang med en ny hverdag. Fokus i Hverdags-cafeen er på glæder og udfordringer i forbindelse med forældreskabet.

Periodiske forløb:

Afklaringscafé: Aklaringscafeen er for dem, der er uafklaret om tiden efter barsel, og som gerne vil blive klogere på egen muligheder.

Familiecafé: er et forløb, hvor man som bruger har mulighed for indflydelse på indholdet af de emner, man som gruppe mødes om.

Parfokus: et forløb der har fokus på det sunde parforhold og trivsel i familien.

Åben rådgivning: Alle fagpersoner i Familiens Hus tilbyder åben rådgivning efter behov. Kontakt Familiens Hus for at lave en aftale  

Støttesamtale: Er du gravid og i tvivl om abort, tilbyder Familiens Hus gratis støttesamtaler til både par og enlige. Støttesamtalerne foregår med socialrådgivere. Deres uddannelse og baggrund gør, at de har indsigt i de mange forskellige forhold, som kan have betydning for dig, dit liv og det valg, du står overfor. Du får derfor en rådgivning, som har fokus på det, der er vigtig for dig, og som kommer hele vejen rundt om din situation.

Andre aktiviteter:

Babybio: Opslag og tilmelding via Facebook.

Babysvømning: Opslag og tilmelding via Facebook.

Madklub for mænd: Opslag og tilmelding via Facebook.

 

Traditionsfester:

Sommerfest, Påskefest, Fastelavn, Juletræsfest osv. (følg opslag på facebook)