Personale

Personale

Hvem er vi?

I Familiens Hus er vi flere faggrupper som samarbejder om at give Husets brugere den bedst mulige start på forældreskabet - om det er fødselsforberedelse eller tiden efter barslen.

Faggruppen består af:

Jordemoder: Er man under 22 år, vil man automatisk blive tilbudt jordemoderkonsultationer i Familiens Hus, da Esbjerg Kommune ønsker at give unge forældre let adgang til råd og vejledning om graviditet og fødsel. Jordemoder har mulighed for, sammen med sundhedsplejerksen, at give dig et besøg inden fødslen.

Sundhedsplejerske: Er man tilknyttet et familiegruppeforløb, vil man møde sundhedsplejersken allerede i graviditeten, hvorefter hun vil følge familien til barnet er ca. 8-10 mdr. Sundhedsplejersken kan svare på alt omkring bl.a. amning, søvn og kost. Alle brugere af Familiens Hus har mulighed for åben rådgivning af sundhedsplejersken. 

Pædagog: I Familiens Hus har Husets pædagog fokus på børns udvikling, sprog, leg og samvær. Hun giver bl.a. eksempler på kreative aktiviteter, babymassage og rytmik.

Uddannelsesvejleder: Er man i tvivl om hverdagen efter barslen, i forhold til job eller uddannelse, kan man få en uforpligtende snak med Husets uddannelsesvejleder.

Socialrådgiver: Har man spørgsmål om fx forældremyndighed, boligstøtte, børneydelser m.m., kan man få en uforpligtende snak med en af Husets socialrådgivere.

Husassistent: I Familiens Hus bliver brugeren tilbudt alt fra frokost til aftensmad og vores husassistent tilbereder sund og nærende kost

Frivilligkoordinator: Rekrutterer og arrangerer kurser og arrangementer for Husets frivillige.

Frivillige: Kommer man som bruger i Familiens Hus, vil man møde nogle af Husets frivillige i bl.a. Familie-cafeen og Hverdags-cafeen, hvor de laver aftensmad og har tid til hygge og samvær.

Herudover har Familiens Hus to servicepersonale ansat, som sørger for drift af hus og have.