Personale

Personale

Hvem er vi?

I Familiens Hus er vi flere faggrupper som samarbejder om at give Husets brugere den bedst mulige start på forældreskabet - om det er fødselsforberedelse eller tiden efter barslen.

Faggruppen består af:

Jordemoder: Er man under 22 år, vil man automatisk blive tilbudt jordemoderkonsultationer i Familiens Hus, da Esbjerg Kommune ønsker at give unge forældre let adgang til råd og vejledning om det kommende forældreskab.

Sundhedsplejerske: Er man tilknyttet et familiegruppeforløb, vil man møde sundhedsplejersken allerede i graviditeten, hvorefter hun vil følge familien til barnet er ca. 8-10 mdr. Sundhedsplejersken kan svare på alt omkring bl.a. amning, søvn og kost.

Pædagog: I Familiens Hus har Husets pædagog fokus på børns udvikling, leg og samvær. Hun giver bl.a. eksempler på kreative aktiviteter, babymassage og rytmik.

Uddannelsesvejleder: Er man i tvivl om hverdagen efter barslen, i forhold til job eller uddannelse, kan man få en uforpligtende snak med Husets uddannelsesvejleder.

Socialrådgiver: Har man spørgsmål om fx forældremyndighed, boligstøtte, børneydelser m.m., kan man få en uforpligtende snak med en af Husets socialrådgivere.

Husassistent: I Familiens Hus bliver brugeren tilbudt alt fra frokost til aftensmad og vores husassistent tilbereder sund og nærende kost

Frivilligkoordinator: Rekrutterer og arrangerer kurser og arrangementer for Husets frivillige.

Frivillige: Kommer man som bruger i Familiens Hus, vil man møde nogle af Husets frivillige i bl.a. Tirsdags-cafeen, hvor de laver aftensmad og har tid til hygge og samvær.

Herudover har Familiens Hus to servicepersonale ansat, som sørger for drift af hus og have.